Information om företaget

Timmas story

Med ursprung från Finland har Timma revolutionerat den traditionella hår-, skönhet-, och massagebranschen både för verksamheter inom industrin och konsumenter. Verksamheternas arbete blir enklare att utföra när den gamla papperskalendern byts ut till Timmas kalendersystem. Med Timma behöver konsumenter inte längre boka tid genom att ringa, utan kan i lugn och ro och under egna förutsättningar, boka behandlingar via datorn eller telefonen. Timma visar salongers tillgängliga tider för dem kommande dagarna, vilka användare enkelt välja mellan.

Likt de flesta succéer började Timma av en slump. Vi som grundat Timma var inte erfarna inom hår- och skönhetsbranschen, och inte heller storkonsumenter av dessa tjänster. En dag konstaterade vi helt enkelt att det är plågsamt besvärligt att boka tid hos frisörer. Vi ville utveckla ett lättare, behändigare och modernare sätt att göra det. Till vår stora glädje märkte vi att många andra upplevde samma besvär som oss och Timma togs emot med öppna armar.

Vi som grundat Timma har en gemensam teknisk bakgrund och en passion för att utveckla digitala tjänster i världsklass. Vårt mål är att skapa ett intuitivt gränssnitt, en strömlinjeformad upplevelse och en estetisk layout. Med Timma tycker vi att vi har lyckats i detta och vill därför erbjuda tjänsten i så många länder som möjligt.

För Media

Timma Oy
Lapinlahdenkatu 16
00180 Helsingfors
Organisationsnummer: 2412479-6

Kontaktinfo

Media: support@timma.se, +46(0)765 – 86 82 21

Vill du lära känna oss bättre?
Du hittar oss i sociala medier @timma_sverige namnet: Facebook, Twitter, Instagram

Letar du efter vår logga eller andra bilder? Bilder du kan använda hittar du här: bit.ly/2cFiSUX