Hitta Malmös bästa frisörer lätt i Timma!

I Timma finner du enkelt lediga tider hos frisörer, skönhetssalonger och massörer. Bekanta dig med salongerna och boka en tid!

Frisör Malmö Hitta Malmös bästa frisörer lätt i Timma!

I Timma finner du enkelt lediga tider hos frisörer, skönhetssalonger och massörer. Bekanta dig med salongerna och boka en tid!.

Så här fungerar Timma

1

Ska du till frisören eller massageterapeuten? Välj stad och den behandling du är ute efter – i Timma finner du frisörer i nästan alla av Sveriges storstäder.

2

Välj mellan klippningar, massagebehandlingar, eller andra tjänster som erbjuds nära dig genom att använda kartan. Du kan väldigt enkelt jämföra tider och priser. I Timma finner du även frisörers rabatterade priser.

3

Välj en passande tid och betala i förväg med ditt betalkort. Du får kvitto och bekräftelse per e-post – och allt är klart!

Använda Timma och tjäna extra

Sälj dina tider enkelt via Timmas tjänst på timma.se genom att använda Timmas kalendersystem.

Timma är ett lättanvänt onlinebokning- och kassasystem, specifikt utvecklat för salong- och skönhetsföretagare. Ansök om en presentation och prova första månaden gratis! Vår konsumentservice (Timma.se) ökar i snitt försälningen med 6000 kr i månaden genom att fylla dina lediga tider med nya kunder!

Läs mer