Kära kunder Pga covid19 så har vi begränsade tider att erbjuda, men vi har fortfarande öppet. Om ni inte finner den tid ni önskar eller behöver är ni hjärtligt välkomna att ringa oss på 08-7101900! WHO har den 11 mars deklarerat att Covid-19 är en pandemi! Med anledning av den snabba utvecklingen som sker av Covid-19(coronaviruset) där folkhälsomyndigheten höjt risknivån till mycket hög risk för samhällsspridningen,har vi på Klippotek1 beslutat att vidta åtgärder för att möjligt minska risk för smitta.

Om du har befunnit dig utomlands framför allt i riskzonerna samt uppmanar alla som har luftvägssymtom/förkylningssymtom att inte boka tid förrän man är symtomfri!

Eftersom tidsåtgången varierar beroende på din hårlängd ber vi dig vänligen att läsa tjänstebeskrivningen ifall du är osäker på vilken behandling du ska boka. Observera att tidsåtgång och pris kan komma att variera ifall rätt tjänst inte bokas in.
Så här motverkar vi coronaviruset!

  • Vem som helst
  • För sparandet och betalande med betalkort använder vi Stripes tjänst för betalningar. Stripes tjänst är PCI-certifierad och är en, internationellt ansedd, pålitlig transaktionstjänst. Vi ser endast de fyra sista siffrorna av betalkorten, samt giltighetstiden. Du kan läsa mer om Stripes säkerhet här.

    För användaren kan man inte boka tjänsten via webbokningen. Du kan kontakta salongen direkt per telefon 08-7101900.

    För användaren Tyvärr tillåter inte webbokningen den valda tiden längre. Kontakta salongen direkt på telefonnummer 08-7101900.