Välkommen att boka tid. Där det inte står pris angivet är det varierande. Om du behöver avboka kan du använda länken i ditt bokningsmail om du angett mailadress. Annars får du ringa in på 035120011 och avboka. Med anledning av Covid-19 ändrar vi tillfälligt våra avbokningsregler. För att undvika en okontrollerad smittspridning ber vi dig att respektera detta genom att boka om din tid ifall du känner av minsta förkylningssymptom eller känner dig lite hängig. Du kan avboka till fram till 2 tim innan din bokade tid utan avbokningskostnad, om du känner dig sjuk. Vid Avbokning av andra skäl gäller 24 timmar innan den bokade tiden.
Så här motverkar vi coronaviruset!

För sparandet och betalande med betalkort använder vi Stripes tjänst för betalningar. Stripes tjänst är PCI-certifierad och är en, internationellt ansedd, pålitlig transaktionstjänst. Vi ser endast de fyra sista siffrorna av betalkorten, samt giltighetstiden. Du kan läsa mer om Stripes säkerhet här.

För användaren kan man inte boka tjänsten via webbokningen. Du kan kontakta salongen direkt per telefon 035120011.

För användaren Tyvärr tillåter inte webbokningen den valda tiden längre. Kontakta salongen direkt på telefonnummer 035120011.