Hej och Välkommen att boka tid. Vad kul att du hittat till oss:) Hos Jeanette är onlinebokningen förnärvarande endast öppen för registrerade stamkunder när det gäller i Halmstad Om du bokar en stamkundstid hos Jeanette, och inte redan är kund här, kommer din tid tyvärr att avbokas/ombokas. Då är det bättre du ringer och pratar med mig så får vi se om vi kan hitta någon lösning. Alex har oftast öppet torsd- söndag. Där det inte står pris angivet är det varierande pga mängd material och tidsåtgång. Om du behöver avboka kan du använda länken i ditt bokningsmail/sms. Välkommen:)

För sparandet och betalande med betalkort använder vi Stripes tjänst för betalningar. Stripes tjänst är PCI-certifierad och är en, internationellt ansedd, pålitlig transaktionstjänst. Vi ser endast de fyra sista siffrorna av betalkorten, samt giltighetstiden. Du kan läsa mer om Stripes säkerhet här.

För användaren kan man inte boka tjänsten via webbokningen. Du kan kontakta salongen direkt per telefon 035120011.

För användaren Tyvärr tillåter inte webbokningen den valda tiden längre. Kontakta salongen direkt på telefonnummer 035120011.