https://www.stylingbybrazil.se/boka-tid Meddelande: Avbokningen måste ske senast 24h före den reserverade tiden. Avbokningar som sker efter detta och tider som inte avbokas leder till en 50 % debitering av tjänstens pris.   OBS! För eventuella behandlingar (keratin, färg, slingor, ansiktsbehandling och massage) var vänlig och ring till salongen för vidare tidsbokning. För keratinbehandlingar, var vänlig boka online eller ring till salongen för vidare tidsbokning. Vi är specialister på brasiliansk vaxning. Intim vaxning eller så kallad brasiliansk vaxning innebär att vi tar bort könshår genom vaxning. I vår brasilianska vaxningsbehandling använder oss av vax från Danner som är ett varmvax med hög kvalité. Braziliansk vaxning könshår borttages inkl mellan skinkorna . vid vaxning är det viktigt att längden på det hår du vill vaxa är mellan 8-10mm långt dvs.minst 10-14 dagrars utväxt efter rakning 3-4 veckor vaxning. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxning tillfälle hamnar mitt i alla växt faser . Gold Vax innehåller Argan olja och paraffin som är snäll mot din hud. Det kombinerar några av de bästa ingredienserna som finns på marknaden med egna produkter och tekniker för en skonsam hårborttagning. Hårborttagning med GOLD vax är en eftertraktad behandling runt om i hela världen. vi använder ej pappers-eller tygremsor vid brasiliansk vaxning. det är väldigt skonsamt för huden att inte använda det. Obs ! 18 årsgräns vid yngre krävs förälders sällskap VIP Extra bra priser gäller för dig som kommer ofta mellarum 4-5 veckors intervall på behandling.

  • Vem som helst
  • För sparandet och betalande med betalkort använder vi Stripes tjänst för betalningar. Stripes tjänst är PCI-certifierad och är en, internationellt ansedd, pålitlig transaktionstjänst. Vi ser endast de fyra sista siffrorna av betalkorten, samt giltighetstiden. Du kan läsa mer om Stripes säkerhet här.

    För användaren kan man inte boka tjänsten via webbokningen. Du kan kontakta salongen direkt per telefon 0760955887.

    För användaren Tyvärr tillåter inte webbokningen den valda tiden längre. Kontakta salongen direkt på telefonnummer 0760955887.