https://www.stylingbybrazil.se/boka-tid Meddelande: Avbokningen måste ske senast 24h före den reserverade tiden. Avbokningar som sker efter detta och tider som inte avbokas leder till en 50 % debitering av tjänstens pris.   Frisör, Brasiliansk keratin ,make up, naglar, pedikyr, massage, ansitksbehandlingar *** Vi är specialister på brasiliansk vaxning . OBS! För eventuella behandlingar (keratin, färg, slingor, ansiktsbehandling och massage) var vänlig och ring till salongen för vidare tidsbokning. För keratinbehandlingar, var vänlig boka online eller ring till salongen för tidsbokning. Besök oss med 4-5 veckors mellanrum och ta del av våra förmånliga priser i prislistan på vaxning . Guld Degig Vax Gold Vax innehåller arganolja och paraffin som är snäll mot din hud. Utvecklad med en innovativ produkt baserad på titandioxid och pärlemorpigment som, förutom att ge den en vacker guldliknande utseende, ge det en krämig, flexibel och extremt mjuk konsistens, liksom oslagbar effektivitet, lämnar huden silkeslen efter vaxning.

  • Vem som helst
  • För sparandet och betalande med betalkort använder vi Stripes tjänst för betalningar. Stripes tjänst är PCI-certifierad och är en, internationellt ansedd, pålitlig transaktionstjänst. Vi ser endast de fyra sista siffrorna av betalkorten, samt giltighetstiden. Du kan läsa mer om Stripes säkerhet här.

    För användaren kan man inte boka tjänsten via webbokningen. Du kan kontakta salongen direkt per telefon 0760955887.

    För användaren Tyvärr tillåter inte webbokningen den valda tiden längre. Kontakta salongen direkt på telefonnummer 0760955887.