Kära kunder! I och med den snabba spridningen av COVID-19 så ber vi alla som känner sig minsta sjuk eller misstänker smittrisk att avboka i god tid och flytta fram sin bokning i minst 2 veckor. Vi ber er följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridning, då inkubationstiden för covid-19 är upp till 14 dagar. Ha heller inte vänner med er till salongen då vi vill ha så lite folk som möjligt samlade. Vi på salongen gör allt vi kan för att hålla rent och desinficerat som möjligt. Vi försöker även turas om att arbeta så att våra kunder är ensamma i salongen. I nuläget tar vi endast emot kunder med tidsbokning. Vänligen respektera detta då vi träffar väldigt mycket människor. Hoppas ni förstår, det är för allas säkerhet. Vänliga hälsningar Tina & Jeanette

  • Vem som helst
  • För sparandet och betalande med betalkort använder vi Stripes tjänst för betalningar. Stripes tjänst är PCI-certifierad och är en, internationellt ansedd, pålitlig transaktionstjänst. Vi ser endast de fyra sista siffrorna av betalkorten, samt giltighetstiden. Du kan läsa mer om Stripes säkerhet här.

    För användaren kan man inte boka tjänsten via webbokningen. Du kan kontakta salongen direkt per telefon 08299750.

    För användaren Tyvärr tillåter inte webbokningen den valda tiden längre. Kontakta salongen direkt på telefonnummer 08299750.